Dorien is al vele jaren onze vaste recruiter. Ze kent onze organisatie door en door en weet daardoor telkens weer precies de juiste kandidaten te vinden. Onze cultuur en kernwaarden zijn daarbij erg belangrijk. Dorien voelt dat perfect aan. Haar energie en enthousiasme werken daarbij aanstekelijk.

Ralph de HartDirecteur bij CUMELA Verzekeringen B.V.

Deze week een bestuurssecretaris aangenomen. Opnieuw door goed speurwerk van Dorien Wientjes! Zij slaagt er iedere keer in de juiste kandidaten voor Cumela te vinden.

Janneke Wijnia-LemstraAlgemeen Directeur bij CUMELA Nederland

Afgelopen jaar hebben we voor het eerst kennis gemaakt met Dorien voor de werving van nieuwe collega’s. Als snel wist zij de juiste persoon te selecteren. Dorien gaat grondig te werk, zij wil eerst weten wie wij zijn en wat we zoeken, voordat ze stappen onderneemt. Hierdoor kan zij vrij snel de juiste personen voorstellen, tevens heeft zij een groot netwerk. Ook dit jaar hebben we weer samen met jou mooie matches gemaakt. Dank voor je mensgerichtheid en enthousiasme Dorien!

Ditta van de BovenkampHR-manager bij Bieze Food Group

Bij onze werving en selectie werkt de NKC nu al een paar jaar tot volle tevredenheid met Dorien. Het succes van ons (groei met dubbele cijfers!) is dus ook mede te danken aan de medewerkers die zij heeft aangedragen. Ze kent ons bedrijf, volgt de ontwikkelingen en onze koers en zo slagen we er samen in de ‘perfect scoring matches’ te vinden!

Stan StolwerkDirecteur NKC (Nederlandse Kampeerauto Club)

We schakelen Dorien al vele jaren in voor werving van nieuwe collega’s. Zij weet de juiste mensen te vinden die passen bij de cultuur van onze organisatie, een brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra. Het bespaart ons veel tijd. Zij kan met haar netwerk personen benaderen die openstaan voor een nieuwe functie maar (nog) niet actief op zoek zijn. Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Waar voor uw geld, Hoge integriteit

Hannie ZweverinkAlgemeen Directeur Cumela Nederland

Dorien voelt goed aan wie er bij ons past en heeft op die manier gezorgd voor een goede match met nieuwe medewerkers. Ze heeft een prettige, pragmatische manier van werken en omgang. Zij houdt van no nonsens wat resulteert in duidelijkheid en goede resultaten.

Carl KoetsierSenior adviseur verzekeringen en financiele planning at Bielderman Koetsier Adviseurs

De ervaringen met Dorien zijn voor ons heel positief. Ze is creatief en doortastend, met een gezonde dosis humor!

Edwin DonkervoortVennoot Van den Hul & Luigjes Assurantiën en Hypotheken

Voordat een kandidaat bij ons op gesprek komt, heeft Dorien zelf al een uitgebreide intake gedaan. Hierdoor hoeven wij geen overbodige gesprekken te voeren.

Henne BonestrooDirecteur/bestuurder Univé Midden

Sinds 2011 is Dorien betrokken bij Visser Automotive voor ondersteuning op gebied van HRM met de opdracht medewerkers meenemen naar een hoger niveau van samenwerking en professionaliteit. Dorien is in staat om dit op een heel natuurlijke en prettige manier aan te vliegen waarbij ze heel duidelijk blijft in de doelstelling. Ze handelt snel en professioneel en gaat voor duidelijk resultaat. Het is erg prettig om met Dorien te sparren en te werken aan optimalisatie van de organisatie.

Alex VisserOwner & Director at Visser Automotive

Dorien zet mij op scherp. Ze zegt waar het op staat en is kritisch, ook richting haar klanten. Dat waardeer ik in een adviseur!

Marcel RoordinkDirecteur Arkervaart-Twente