Ralph de Hart
Directeur bij CUMELA Verzekeringen B.V.

Dorien is al vele jaren onze vaste recruiter. Ze kent onze organisatie door en door en weet daardoor telkens weer precies de juiste kandidaten te vinden. Onze cultuur en kernwaarden zijn daarbij erg belangrijk. Dorien voelt dat perfect aan. Haar energie en enthousiasme werken daarbij aanstekelijk.

Janneke Wijnia-Lemstra
Algemeen Directeur bij CUMELA Nederland

Deze week een bestuurssecretaris aangenomen. Opnieuw door goed speurwerk van Dorien Wientjes! Zij slaagt er iedere keer in de juiste kandidaten voor Cumela te vinden.

Ditta van de Bovenkamp
HR-manager bij Bieze Food Group

Afgelopen jaar hebben we voor het eerst kennis gemaakt met Dorien voor de werving van nieuwe collega’s. Als snel wist zij de juiste persoon te selecteren. Dorien gaat grondig te werk, zij wil eerst weten wie wij zijn en wat we zoeken, voordat ze stappen onderneemt. Hierdoor kan zij vrij snel de juiste personen voorstellen, tevens heeft zij een groot netwerk. Ook dit jaar hebben we weer samen met jou mooie matches gemaakt. Dank voor je mensgerichtheid en enthousiasme Dorien!

Stan Stolwerk
Directeur NKC (Nederlandse Kampeerauto Club)

Bij onze werving en selectie werkt de NKC nu al een paar jaar tot volle tevredenheid met Dorien. Het succes van ons (groei met dubbele cijfers!) is dus ook mede te danken aan de medewerkers die zij heeft aangedragen. Ze kent ons bedrijf, volgt de ontwikkelingen en onze koers en zo slagen we er samen in de ‘perfect scoring matches’ te vinden!

Hannie Zweverink
Algemeen Directeur Cumela Nederland

We schakelen Dorien al vele jaren in voor werving van nieuwe collega’s. Zij weet de juiste mensen te vinden die passen bij de cultuur van onze organisatie, een brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra. Het bespaart ons veel tijd. Zij kan met haar netwerk personen benaderen die openstaan voor een nieuwe functie maar (nog) niet actief op zoek zijn. Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Waar voor uw geld, Hoge integriteit

Carl Koetsier
Senior adviseur verzekeringen en financiele planning at Bielderman Koetsier Adviseurs

Dorien voelt goed aan wie er bij ons past en heeft op die manier gezorgd voor een goede match met nieuwe medewerkers. Ze heeft een prettige, pragmatische manier van werken en omgang. Zij houdt van no nonsens wat resulteert in duidelijkheid en goede resultaten.

Edwin Donkervoort
Vennoot Van den Hul & Luigjes Assurantiën en Hypotheken

De ervaringen met Dorien zijn voor ons heel positief. Ze is creatief en doortastend, met een gezonde dosis humor!

Henne Bonestroo
Directeur/bestuurder Univé Midden

Voordat een kandidaat bij ons op gesprek komt, heeft Dorien zelf al een uitgebreide intake gedaan. Hierdoor hoeven wij geen overbodige gesprekken te voeren.

Alex Visser
Owner & Director at Visser Automotive

Sinds 2011 is Dorien betrokken bij Visser Automotive voor ondersteuning op gebied van HRM met de opdracht medewerkers meenemen naar een hoger niveau van samenwerking en professionaliteit. Dorien is in staat om dit op een heel natuurlijke en prettige manier aan te vliegen waarbij ze heel duidelijk blijft in de doelstelling. Ze handelt snel en professioneel en gaat voor duidelijk resultaat. Het is erg prettig om met Dorien te sparren en te werken aan optimalisatie van de organisatie.

Marcel Roordink
Directeur Arkervaart-Twente

Dorien zet mij op scherp. Ze zegt waar het op staat en is kritisch, ook richting haar klanten. Dat waardeer ik in een adviseur!

Lajos Bax
Teammanager Advies , CUMELA Nederland

Dorien heeft op effectieve wijze binnen enkele weken de perfecte adviseur gevonden voor mijn team waar ik al langere tijd naar op zoek was. Dorien heeft een gedegen en zeer professionele aanpak waarmee ze met kop en schouders uitsteekt boven iedere head hunter in Nederland. Ik ben inmiddels voorzitter van de fanclub van Dorien Wientjes!

Robert Bos
Directeur P. Bos Veevoeders

Mijn ervaringen met Dorien zijn positief. Als zelfstandig ondernemer met zo’n 30 medewerkers heb ik geen aparte personeelsafdeling. Op het gebied van personeel kan Dorien ons ondersteunen en vormt daarmee een verlengstuk van onze organisatie.

Willem Helwegen
Directeur NKC

Als NKC, een ambitieuze vereniging (150 actieve vrijwilliger) en tegelijk een zeer scherp zakelijk bedrijf (35 medewerkers – uitgever/verzekering/reisorganisatie), is het voor ons niet makkelijk de juiste mensen aan te trekken, die beide cultuurkenmerken in zich dragen. Dorien bleek vanaf de start: no nonsens – open – flexibel – betrokken – creatief in het vinden van wervingsmethoden – eerlijk bij haar selectie – ook in het natraject actief en betrokken. En belangrijkste: Met dat alles boekten wij meerdere goede resultaten; juiste mensen op de juiste plek. En dat tegen redelijke vergoeding. Kortom, wij kunnen Dorien van harte aanbevelen voor werving en selectie activiteiten.