De economie draait op volle toeren. De werkloosheid neemt af.
Hoe komt u in deze krappe arbeidsmarkt aan goede medewerkers?

LinkedIn Dorien WientjesBel met Dorien WientjesStuur een e-mail naar Dorien Wientjes

Wientjes Advies vindt dé juiste medewerker die u zoekt!

Consultant Dorien Wientjes heeft ruime ervaring met Werving & Selectie én met Personeelsmanagement. Ze is oprecht geïnteresseerd in mensen. Wat beweegt hen?

Waar krijgen ze energie van? Het maken van dé perfecte match is haar passie! Zij ontzorgt u en vindt voor u de professional die uw bedrijf werkelijk vooruit helpt.

Wilt u de beschikking krijgen over een goed team medewerkers? Dorien Wientjes zorgt voor een winnend team!

Haar profiel vindt u op: linkedin.com/in/dorienwientjes

Wientjes Advies vindt dé juiste medewerker die u zoekt!

Zij vindt voor u het schaap met VIJF poten!

Dé juiste medewerker op dé juiste plek?

Dat vergt vakmanschap en vooral mensenkennis. Potentiële kandidaten worden actief door haar benaderd. Daarbij fungeert Dorien als ambassadeur voor uw organisatie. Dat kost veel tijd en vergt expertise.

Passie, professionaliteit en gedrevenheid liggen hierbij ten grondslag. De wil om iedere keer weer de goede match te vinden. Door haar daadkrachtige en doortastende aanpak wordt 97% van de aanvragen met succes afgerond.

Via Dorien hebben al veel mensen de baan van hun leven gevonden en bedrijven de ideale medewerker – daar doet zij het voor!

Waarom kiest u voor Wientjes Advies?

  • oprechte interesse in mensen
  • open en transparante manier van communiceren
  • betrouwbaar; komt afspraken écht na
  • bereikbaarheid; ook buiten kantoortijden
  • integer en authentiek
  • gedegen sparringpartner voor uw organisatie
  • werft mensen uit de regio
  • ‘no cure, no pay’

Hoe werkt het?

Om te beginnen komt Dorien bij u langs om kennis te maken. Zij vraagt u het spreekwoordelijke ‘hemd’ van uw lijf. Over uw bedrijf. Over de vacature en hoe u de invulling daarvan ziet. Zo krijgt zij een goed beeld van de vacature, maar ook van de bedrijfscultuur en sfeer binnen uw onderneming. Vervolgens gaat zij proactief op zoek naar geschikte kandidaten. Daarvoor doet zij onder meer een beroep op haar zeer uitgebreide netwerk, Social Media en internet. Dit alles op basis van ‘no cure, no pay’.

Wilt u eens vrijblijvend sparren?

Bel dan 06 51329585.

Dorien Wientjes - aangenaam!

Naast haar ruime ervaring in de werving- en selectiebranche heeft Dorien als Manager Personeel & Organisatie ook aan de andere kant van de tafel gezeten. Ze weet niet alleen de juiste medewerkers te selecteren, maar weet ook wat de gevolgen zijn van slecht functionerende medewerkers en wat hieraan te doen.

Door haar ruime ervaring en enorme mensenkennis is ze in staat organisaties te helpen met het letterlijk in goede banen leiden van de in-, door-, en uitstroom. Ze zorgt ervoor dat organisaties de beschikking krijgen over een goed functionerend team medewerkers; een winnend team!

“Wij wensen u veel personeel”

Deze spreuk wordt meestal negatief bedoeld. Personeel wordt vaak gezien als ‘rompslomp’ terwijl ze het ‘hart’ van de organisatie zijn. De ‘rompslomp’ neemt Wientjes Advies u graag uit handen, zodat u zich kunt richten op uw eigen kernactiviteiten.

In deze krappe arbeidsmarkt is het vooral belangrijk goede medewerkers te koesteren en te zorgen dat ze zich blijven ontwikkelen. De wereld verandert razendsnel en organisaties en hun medewerkers moeten hierop continu inspelen. Wientjes Advies denkt hierover graag mee en biedt een persoonlijke dienstverlening op maat!

Wat anderen over Dorien zeggen

Stan Stolwerk
Directeur NKC (Nederlandse Kampeerauto Club)

Bij onze werving en selectie werkt de NKC nu al een paar jaar tot volle tevredenheid met Dorien. Het succes van ons (groei met dubbele cijfers!) is dus ook mede te danken aan de medewerkers die zij heeft aangedragen. Ze kent ons bedrijf, volgt de ontwikkelingen en onze koers en zo slagen we er samen in de ‘perfect scoring matches’ te vinden!

Hannie Zweverink
Algemeen Directeur Cumela Nederland

We schakelen Dorien al vele jaren in voor werving van nieuwe collega’s. Zij weet de juiste mensen te vinden die passen bij de cultuur van onze organisatie, een brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra. Het bespaart ons veel tijd. Zij kan met haar netwerk personen benaderen die openstaan voor een nieuwe functie maar (nog) niet actief op zoek zijn. Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, Waar voor uw geld, Hoge integriteit

Carl Koetsier
Senior adviseur verzekeringen en financiele planning at Bielderman Koetsier Adviseurs

Dorien voelt goed aan wie er bij ons past en heeft op die manier gezorgd voor een goede match met nieuwe medewerkers. Ze heeft een prettige, pragmatische manier van werken en omgang. Zij houdt van no nonsens wat resulteert in duidelijkheid en goede resultaten.

Contact

Wientjes Advies
Prinsenweg 32
3862 PW Nijkerk